Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,75 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
449,49 Ft
Bitcoin
66,375 $

Curtis dominikai posztja gyakorlatilag mindent visz

A híres rapper láthatóan jól érzi magát a csodálatos szigeten, és nagyon jó színben fog hazatérni Magyarországra, ahol lassan megkezdődhet a nyári időszak.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több híresség is úgy döntött, hogy az utolsó hidegebb heteket inkább egy nagyon meleg helyen tölti el. Berki Krisztián és Berki Mazsi újra a Maldív-szigeteket választotta, ahol egy igen komoly bejelentést tettek.

Mazsi várandós, így vége a nagy titkozólásnak, immáron az egész ország tudhatja, hogy Krisztián ismét édesapa lesz. Feleségének ez az első várandóssága, szóval még minden új és nagyon érdekes számára. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Curtis szintén egy egzotikus sziget felé vette az irányt, ahol jelenleg a TV2 forgatja az Exatlon Hungary harmadik évadát. Az egykori futballista nem a verseny miatt utazott ki, egyszerűen csak élvezi a napsütést és a jó időt.

Nicole Scherzinger növelte a tétet, őrületesen jó a teste

Erről már több képet is posztolt a sztár, aki láthatóan remekül érzi magát, bár ebben a környezetben nem nehéz ezt megtenni. A legújabb róla készült felvétel is arról tanúskodik, hogy a színe már most megvan a nyári szezonra.

Saona-szigetéről jelentkezett be, háttérben a pálmafákkal, a kristálytiszta vízzel és a kis halászcsónakokkal, amiktől még inkább idillivé válik a környezet. „Itt én is voltam, csodaszép” – írta az egyik kommentelő.