Curtis egy újabb nagyon laza dominikai képpel köszönt be

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2021.április.14 - 06:50

Miközben idehaza szakad az eső, és hideg van, Curtis a paradicsomban érezheti magát, amivel meg is kezdte a nyári szezont.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Curtis repülőre szállt, és pár óra leforgása alatt egy teljesen más környezetben találta magát. Nemcsak a környezet más Dominikán, hanem az időjárás is, abszolúte nyárias.

Egy egzotikus helyszínről beszélünk, és történetesen ez az a szigetcsoport, ahol az Exatlon Hungary aktuális évadját forgatja a TV2. Nem lehet nem jól érezni magunkat Dominikán, és ezt valószínűleg már a híres rapper is tudhatja.

Curtis egy igen komoly ívet írt le a pályafutásában, miközben egykor rendre bukásra állt nyelvtanból, mára pedig az egyik legsikeresebb szövegíró. Azok, akik anno leírták, nagyot tévedtek, mert hatalmas karriert csinált.

A LifetV műsorában még azt is elárulta, hogy erősen féltékeny típus, sokszor gyanakszik, de most boldog kapcsolatban él, semmi jel nem utal arra, hogy a jelenlegi párjával szétmennének. Egyszerűen nem engednek a támadásoknak, emiatt is törölte magát az Instagramról a szerelme.

Curtis láthatóan nagyon élvezi az ottani időjárást, és ismét megosztott magáról egy képet, háttérben a pálmafákkal és a hatalmas medencével. Nem is kell ennél több, ezt mi is nagyon tudnánk élvezni…