Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Nehéz éjszakán van túl Exatlon-Anna, komoly ütést kapott a fejére

Anna nem a kórházban töltötte az éjszakát, hanem a csapattársaival a faházban, de az mindenképpen jó hír, hogy valamelyest jobban van.

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan aggódtak Anna sérülése miatt, ami először súlyosabbnak tűnt, és nem lehetett kizárni az agyrázkódást. Ez egyet jelentett volna azzal, hogy egy ideig kórházban marad, de szerencsére nem volt erre szükség.

A kihívó igen komoly ütést kapott a fejére a legutóbbi versenynapon, amit magabiztos előnyből vesztettek el. Anna tudta, hogy fontos a futama, és talán emiatt is hibázott, amikor lefejelte a kötelet, majd szinte összeesett. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sajnálatára nem a villába kellett visszatérnie, amit elvesztettek a versenyen, pedig még pont ő volt az, aki szimbolikus módon villát is vitt magával a pályára. Az evőeszköz nem hozott szerencsét, de legalább nem volt szüksége további orvosi kezelésre.

„Élek, de nem virulok.” – mondta másnap reggel a faházban feküdve. „De legalább ma izgi nap lesz, mert lehet bevásárláshoz moneyt gyűjteni. Hátha lesz egy kis tam-tam dobunk, amitől elmúlik a fejfájás, mert olyan jó dalt fogtok írni, és közben doboltok.”

Ákos egyetértett abban, hogy mindenképpen kellene nekik egy dob a boltból, mert azzal elég ütős lenne bevonulniuk a pályára, és ezt most vehetjük szó szerint is. Egyelőre nincs információ arról, hogy Anna mikor léphet újra pályára, valószínűleg pár napig pihennie kell.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.