Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,20 Ft
Bitcoin
65,225 $

Hatalmas rohamra számítanak nyitás után a Balatonnál

A Balatoni Kör alapítója, Kardos Gábor szerint az előttünk álló nyári szezon során gyorsan meggazdagodni vágyó vendéglátósokat láthatunk.

MTI/Vasvári Tamás
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Balatoni Kör hétfői közgyűlésén megújították az elnökséget, az egyesület elnökének Szilágyi Lajost, a Villa Gréta cukrászat vezetőjét választották – írta az Index hírportál.

A Laposa Bence által vezetett érdekvédelmi szervezetben feszültséget okozott az MTÜ egyedi támogatásának megítélése, melynek hatására a badacsonyi borász lemondott a posztjáról, miután 143 millió forint fejlesztési forrást kapott a kormánytól. Az események következtében a teljes elnökség is lemondott. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Az új elnök nyilvánosságra hozatala mellett Kardos Gábor, az egyesület alapítója közölte, szerinte ha a teraszok megkapják az engedély az újranyitásra, mindenki a Balatonra kíván majd utazni, és soha nem látott turistaszezon robbanhat be.

A tömeg kiszolgálása a minőségi szolgáltatókat komoly kihívások elé állíthatja, valamint az olcsóbb sütödék is újra teret nyerhetnek – tette hozzá Kardos.

A Balaton már jó ideje nem nyaralóhely, sokkal inkább egy hétvégi desztináció, ami a korábbi adatokból is látszik, hiszen nyáron kívül is rengetegen regisztráltak vendégéjszakákat a tó melletti szállodákban.

Kardos hangsúlyozta, a pár napja beígért terasznyitás olyan hirtelen jön, hogy a balatoni vendéglátósoknak alig egy-két hetük van arra, hogy a hónapok óta mesterségesen kómában tartott vendéglátóhelyeket újraélesszék, valamint profi csapatot építsenek fel – hogy legyen, aki kivigye a cukrászsüteményt, elmosogassa a tányért, felhabosítsa a tejet.

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.