Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt korábban a zsánere, egy igazi magyar ikont hozott fel példának

Zsuzsa, aki még mindig az egyik legszebb médiaszemélyiség, a Bréking című műsorban beszélt erről, mivel szóba került, hogy kinek, mi a zsánere.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az embernek mindig vannak zsánerei, de nem feltétlen egy olyan emberrel élnek együtt, vagy kötnek házasságot, aki megfelel ennek a képnek. Egyszerűen csak az embernek megakad a szemei azokon, akik a zsánerei.

Ez mindig érdekes kérdés, mert sokan vallják azt, hogy nincsenek zsánereik, majd végül kiderül, hogy mégiscsak… Nem minden a belső, a külső is azon fontos tulajdonságok közé tartozik, ami meg tudja fogni az embert. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

„A zsáner szerintem abból jön ki, hogy milyen típusúak fogtak meg téged. Nekem volt egy ilyen típusom. Magas, két méter, szőke, név nélkül Kásás Tamás…” – mondta Demcsák Zsuzsa a LifeTV stúdiójában a témára reagálva.

„Abszolút, nekem ő volt a típusom, vagy ez a fajta. Ez a sportos, szálkás, magas. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy azzal értek tökéletesen egyet, amit Pista mond, mert a férjem nem magas, nem szőke, nem Kásás Tamás.”

Schobert Norbi szelfije az új autójával, hihetetlenül menő a verda

„Nem ezen múlik, de zsáner ettől még létezik az embernek az életében, amit jobban megnéz, jobban megakad rajta a szeme.” – zárta le a válaszát a csinos és szép műsorvezetőnő, aki az egyik legnagyobb név a szakmában.