Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Jászapáti: gumilövedékes pisztollyal lőttek egy férfira és lányára házuk udvarán

A rendőrség tájékoztatása szerint a család házának udvarán lőttek rájuk a gumilövedékes pisztollyal, ami adott esetben szintén komolyabb sérüléseket képes okozni.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Gumilövedékes pisztollyal lőttek rá egy férfira és lányára a jászapáti házuk udvarán – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

Azt írták: a rendőrséget a sértett értesítette arról, hogy szombaton késő délután megállt a házuk előtt egy személygépkocsi, az autóból férfiak szálltak ki, akik szidalmazták őt és a családját. Ezután bementek az udvarra, ahol egy gumilövedékes pisztollyal lábon lőtték őt és a lányát, majd távoztak. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A férfi és a lánya könnyebben sérült meg, a mentők kórházba vitték őket – tették hozzá. A tájékoztatás szerint a rendőrök négy jászapáti férfit állítottak elő, egyikük lakóhelyén megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztópisztolyt, amelyet az ahhoz tartozó lövedékekkel együtt lefoglaltak.

Már közel 1,4 millió magyar a második oltását is megkaphatta, gyors tempóban zajlanak az oltások

A négy ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés, valamint könnyű testi sértés gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: MTI

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.