Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

Még egy angol csapat szállt be a Raphael Varane-ért folytatott versenybe

Megbízható sajtóértesülések szerint immáron a Chelsea is csatlakozott a Manchester Unitedhez a Raphael Varane leigazolásáért folyó versenybe.

Villareal, 2019. szeptember 2. Raphael Varane, a Real Madrid (k) és Gerard Moreno, a Villareal játékosa (b) a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának zárónapján játszott mérkõzésen a villarreali Ceramica stadionban 2019. szeptember 1-jén. A találkozó 2-2 arányú döntetlennel ért véget. MTI/EPA/EFE/Domenech Castello
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Varane esetében az elmúlt idők során gyakran felmerült, hogy távozhat a Real Madridtól a szezon végén. Ez részben azért is merült fel, mert a koronavírus-járvány hatásai miatt a blancók szeretné csökkenteni a fizetési keretet, Varane pedig egy kiemelten jól fizetett játékos.

A francia válogatott védő nem élete szezonját tudhatja maga mögött és nem egy alkalommal sérülések is hátráltatták, ennek ellenére számos európai klub továbbra is kiemelten figyeli a sorsának alakulását. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Sajtóértesülések szerint a Bayern München, a Paris Saint-Germain és legfőképpen a Manchester United is szeretne sorai között tudni a Real Madrid védőjét, amelyre az elmúlt évek során nem nyílt még ekkora lehetőségük.

Christian Falk, a német Bild újságírója azonban most megerősítette, hogy van egy újabb versenytárs a láthatáron a Chelsea formájában. Thomas Tüchel mindenképpen szeretne egy védőt igazolni, főleg akkor, ha nem tudják megtartani a jelenleg AC Milanban kölcsönben szereplő Fikayo Tomorit.

Tüchelnek több terve is van a nyárra, köztük egy csatár és egy védő leigazolása. Habár nincsenek támadó gondjai a Chelseanek, az egyértelműen látszik, hogy a német edző igazán nem elégedett egyik jelenlegi csatárával sem.

Míg Kai Havertz nem csatár eredetileg, addig Timo Werner továbbra is hektikus teljesítményt nyújt, Olivier Giroud a kora miatt távozhat, Tammy Abrahammel meg valamilyen oknál fogva nem számol Tüchel, így várhatóan érkezni fog egy kilences a csapathoz.