Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Így kell vadító és igényes dekoltázst varázsolni a tükör segítségével

Chrissy Teigen gyorsan prezentálta számunkra, hogy néha egy tükör is elegendő ahhoz, hogy az okostelefonunkkal egy igazán vadító és igényes képet készítsünk.

...svg content...Fotó: Instagram/Chrissy Teigen
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azzal, hogy a világ hatalmasat fejlődött a technika előrelépésével, egyrészt megjelentek a jobbnál jobb okostelefonok, másrészt hatalmas teret hódít a közösségi média, élen például az Instagrammal, vagy a Facebookkal.

A telefonoknál már alapfelszereltség a kamera, amikkel egészen hihetetlen képeket lehet készíteni, részben a különböző applikációknak köszönhetően. Napi szinten tapasztaljuk ezt, elég ha csak felmegyünk az Instagramra. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Sokan vannak, akik különböző programokkal változtatják meg külsejüket, és néha rájuk sem ismerni a valóságban. Ez pedig folyamatosan rombolhatja az önképüket, mert olyasvalamit mutatnak,a mik valójában nem is ők.

Páran ismét Tóth Andi melleire koncentráltak az Instagramon

Emiatt jobb a valóságot adni, mert máskülönben valóban csak a saját önképünket rombolhatjuk. Chrissy Teigen, aki az egyik leghíresebb modell, teljesen önmagát adja, olyan képeket is megoszt magáról, amik hétköznapiak, mégis, szép és csinos rajtuk. Nála egyáltalán nem érezni és látni ezen programok használatát, remekül megtalálta az egyensúlyt, ami jó példa lehet a fiatalok számára.

A világhírű modell emiatt is rendkívül szimpatikus számunkra, mindamellett, hogy a divatfotókon is csodálatosan mutat. Rajta egy pillanatig sem lehet azt érezni, hogy mesterkélt lenne, mert távolról sem. Egy természetes szépség, tele sugárzó energiával, és neki néha egy tükör is elegendő ahhoz, hogy egy szexi dekoltázsos képet villantson.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.