Páran ismét Tóth Andi melleire koncentráltak az Instagramon

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021.április.17 - 04:12

Az énekesnő épp ételkészítés előtt állt, amikor feltett egy kérdést a követőinek, akik közül páran kiszúrtak valamit.

Tóth Andi az utóbbi időben mintha kicsit visszafogottabb lenne a közösségi médiában. Gondolunk itt elsősorban az aktivitásra, mert érezhetően inaktívabb, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen háttérbe vonult volna.

Korábban egyszerűen aktívabb volt, de talán a közelgő (?) jó időnek köszönhetően ő is feljebb kapcsol, aminek sokan fognak örülni, mert vadító a teste, és ezt már nem egyszer bizonyított, hol egy stúdióban, hol egy vízparton.

Most egy szelfivel vétette észre magát, emelkedett ki a sorból, de az emberek egy része nem éppen a kérdésre koncentrált. „Kolbásszal vagy sonkával csináljam a krumplilevest?” – tette fel a kérdést Andi a követőknek.

Így közölte a nagy hírt Gáspár Evelin a szüleivel, Győzike fel is kapta a vizet

Igen ám, csak épp a mellei kapcsán többen figyelmesek lettek valamire. „Ebből cikk lesz! Címe: Tóth Andi mellbimbót villantott” – írta az egyik hozzászóló. „Szimpi ahogy provokálsz” – jegyezte meg egy következő kommentelő.

„Ennyire hideg van” – futott be egy újabb hozzászólás, de szerencsére a többség a kérdés megválaszolására koncentrált. Végül a sonka lett a befutó, amit Andi saját maga erősített meg a hozzászólások között.