Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,270 $

Exatlon-Livi lábban is igen erős és szexi

Livi az évek alatt komoly izmokat vitt fel magára a sporttal, és tudjuk, hogy a boksz nagyon szép lábizmokat tud csinálni.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Livi életét mindig is meghatározta a sport, a mozgás és a versengés. Ebből kaphatott egy különlegesebb szeletet az Exatlonban, ami a vártnál hamarabb ért véget számára, mivel kiesett a második párbaján.

Ha nincs az a négy medál, amit felhasználtak ellene, akkor talán még mindig versenyben lenne, ráadásul a legerősebb versenyzőnek tartott Dórit küldhette volna haza. Legújabb posztjában a háláról írt pár sort, és csatolt magáról néhány igen látványos képet, ahogy bokszruhában pózol. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

„Sok minden kavarog bennem ma, de a legerősebb mégis a hála érzése. Hálás vagyok mindenért, amim van és ami körülvesz.” – kezdte az érzelmesebb, mélyebb posztjában Livi, csatolván magáról pár látványos képet.

Gáspár Bea reakciója mindent elmond, amikor kiderültek Győzike plasztikai műtétei

„Vannak időszakok az életünkben, mikor ritkán mondjuk ezt így ki, vagy nem fordítunk elég figyelmet arra, hogy megvizsgáljuk, milyen szerencsések is vagyunk. Pedig enélkül az élet csak egy hosszútáv futás, rohanás, ahol végül sosem érjük el a célt.”

„Pedig annyi csodálatos dolog van, amiért minden percben hálásak lehetünk: egy finom ételért; a szeretteink mosolyáért; a barátaink tanácsaiért; a párunk csókjáért; a napsütésért; a pillanatokért, amikor azt tehetjük, amit igazán szeretünk; ennek a csodálatos országnak a természeti adottságaiért ahol élünk, és még rengeteg mindent tudnék ide sorolni. Szánj rá időt, hogy körülnéz, mérlegelj, és hálát adj mindazért, amid van!”

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

Közel 400 holttest került elő a gázai Nasszer kórház melletti területekről

A palesztin polgári védelem szerint közel 400 holttestet találtak tömegsírokban a gázai Khan Júniszban található Nasszer orvosi komplexumban.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.