Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
61,635 $

Majka reagált Schobert Norbi nyilatkozatára, meg is jött a válasz rá

Most Majka szállt be a diskurzusba, amit Norbi nagy port kavaró interjúja váltott ki – a fitneszguru reakciója sem maradt el.

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mi is írtunk arról, hogy óriási port kavart a Schobert Norbival készült Fókusz-interjú, amiben az elhízásról, az „aputestről” beszélt. A fitneszguru állítása szerint nem az elhízott embereket, hanem az elhízást utálja, ami túl sok ember életét követeli idő előtt.

Interjúja után kénytelen volt tisztázni, hogy mi is a véleménye egészen pontosan, hiszen még Lakatos Márk is reagált Norbi nyilatkozatára. Soron kívül Különleges program a fővárosi állatkertben: esti sétákra invitálják az érdeklődőket

Nem fogom elfogadni a világméretű elhízást. A sok szervi és covid áldozatot. Ha 100 kg színizom vagy, esetleg 190-200 centi, úgysem veszed magadra, bár e méretek sem tesznek férfivá, csak a bátorságod, kitartásod, emberséged. Jó éjt! Norbi – írta az Instagramon megosztott posztjában.

Úgy tűnik, Majka sem bírta szó nélkül hagyni az eseményeket:

Elsők vagyunk a halálozási statisztikában… Egy olyan országban, ahol Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek… Gondolom semmi összefüggés… – írta Majka a Facebookon. Erre reagált Norbi az Instagramon, hogy tisztázzon néhány félreértést:

Majka Papa!

Köszönöm, hogy kiálltál értem, de szeretném eloszlatni a félreértéseket. A bulvár tálalta, hogy én vágódisznóztam a 100 kg feletti férfiakat. Kamu. Vágódisznóztam a 100 kg feletti sertéseket és azt mondtam nem igaz, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik. Ennyi.

A férfiasság, a nőiesség nem kiló, centi, vagy pénz kérdése. Lehet valaki 200 kilósan is férfiatlan a tetteivel és lehet valaki tolószékben, 60 kilósan is komoly harcos! Ennyi.

Kár kapaszkodni a béna mondásokba. Változtatni kell. Szedje össze magát aki hallja amit mondani akarok. Aki utál az úgyse akarja érteni. Aki szeret az hallja a lényeget.

Kösz még egyszer Peti! Nem vagy 100 kg, de Te is kemény csávó vagy! Norbi