Lakatos Márk keményen kimondta a véleményét Schobert Norbi nyilatkozatáról

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021.április.14 - 12:14

Erősen várható volt, hogy nagy sajtóvisszhangot fog kapni Schobert Norbi legutóbbi nyilatkozata, ami néhány embernél kiverte a biztosítékot.

Norbi kedden a hivatalos Facebook oldalán beszélt arról, hogy mi is állt valójában a nyilatkozata mögött, hangsúlyozván, hogy nem a 100 kilós emberekkel van baja, hanem magával a jelenséggel, az elhízással, mely napi szinten sok áldozatot követel a Földön.

A nlc.hu készített egy összeállítást a témáról, melynek kapcsán többek között Lakatos Márk, az RTL Klub műsorvezetője is megszólalt. A divatguru egyáltalán nem ért egyet azzal, amit Norbi mondott, és alpáriságról beszélt.

„Ugyanúgy, ahogy tavaly a nőkbe szállt bele páros lábbal, most a nemek közötti egyenlőség jegyében a férfiakat vette elő, hogy senki se maradjon ki.” – idézte az nlc.hu Márk nyilatkozatát, aki mellett mások is megszólaltak a témában.

„Ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt, és lenne is hozzá egy kérdésem. Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is, beleértve a kisfiát.” – folytatta a híresség, aki érezhetően nincs ugyanazon a véleményen, mint Norbi.

„Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is? Az én válaszom a miértre egyértelmű: valószínűleg a sértést alantas marketing célra használja fel, így generál magának elérést és figyelmet, miközben egy életre megsebezhet embereket.”

Rúzsa Magdi kínai vakcinát kapott: „Te is felelős vagy! Oltass!”

Mindezt egy primitív húzásnak nevezte Márk, aki szerint ez egyúttal nagyon káros is. Kiemelte, nem véletlenül készítettek testpozitív divatfilmeket, és azon a véleményen van, hogy az emberek testére semmi sértőt sem mondhatunk, nem alázhatjuk meg őket a testképük miatt.

Az nlc.hu cikkében olyan más sztárok véleményét is el lehet olvasni, mint Rákóczi Feri, Molnár Gusztáv, Német Kristóf, Schmuck Andor, vagy Osváth Zsolt, aki korábban nem egyszer beszélt kritikusabb formában a fitneszgururól.