Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Rendkívül beszédes kép Berki Mazsiról a Maldív-szigetekről

Ha ez a kép nem mond el mindent, akkor gyakorlatilag semmi, és még az idézet is nagyon passzol hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berkiék tipikusan azok a hírességek, akik körül mindig zajlik az élet, és erről gondoskodnak is, hogy egy pillanatra se kerüljenek ki a sztárok körforgásáról, mert később már nehéz lehet visszakerülni oda.

Ennek egészen egyszerű oka van, hatalmas a verseny, és a közösségi média olyannyira átformálta ezt a világot, hogy sokszor nem könnyű tartani a lépést a trendekkel és a fiatalokkal, akik előnyt élveznek, mivel már ebbe születtek bele. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Egy mai fiatal számára sokkal természetesebb hatékony és látványos közösségi médiás tartalmat gyártani, mivel egyszerre fogyasztója és gyártója annak. Zsigerből jönnek ezek a tartalmak, amik igen nagy népszerűséget élveznek.

Ezzel csúfolták Dér Henit iskolás korában

Manapság jól megtervezett kampányokra, képekre és szövegekre van szükség ahhoz, hogy hosszú távon ott legyél a legjobbak között. Legalábbis ez lehet az általános „szabály”, míg a szerencsésebbek enélkül is felveszik a ritmust.

Mazsi sem hagyja ki a lehetőséget, és igyekszik érdekes, látványos tartalmakkal szolgálni. Valljuk be, azzal hogy a Maldív-szigeteken pihennek, már egy olyan jó alapot kaptak, amit itthon csak kevesen mondhatnak el magukról. Ez a felvétel is rendkívül erős lett, ahogy az egyik kedvenc fürdőruhájában élvezi a napot a kristálytiszta víz felett a kis matracán.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.