Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Kiraboltak egy 14 éves fiút egy váci buszmegállóban

Megfenyegettek egy 14 éves fiút még április 11-én, hogy amennyiben nem adja át az összes nála lévő pénzét, meg fogják őt szurkálni.

Vác, 2020. november 28. A nagyméretű szabadtéri adventi koszorú a Március 15-e téren, esti kivilágításban, háttérben a Fehérek temploma. MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint a Blikk arról beszámolt, az eset még április 11-én délután történt egy váci buszmegállóban. A 14 éves sértett éppen ott ült, amikor az elkövető leült mellé és pénzt kért tőle, ám nem elégedett meg a megszerzett összeggel.

Ezt követően az elkövető, akit a Blikk csak R. Krisztoferként azonosított, benyúlt a zsebébe és megfenyegette az áldozatot, hogy amennyiben nem adja át az összes nála lévő pénzt, akkor meg fogja őt szurkálni. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Mivel akkor még nem lehetett tudni, hogy az elkövető miért nyúlt pontosan a zsebébe, a fiú megriadt és a nála lévő összes pénzt, szám szerint 2000 forintot átadta az elkövetőnek, aki pedig elfutott az összeggel.

Nem kellett egy óra sem a rendőröknek, mire sikerült azonosítani és elfogni a bűnelkövetőt, akit a rendőrségre előállítottak és rablás miatt ki is hallgatták, az elkövető azonban csak részben ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

R. Krisztofer azt árulta el a rendőröknek, hogy nem fenyegette meg a sértettet csak szépe elkérte a pénzt, így nem követett el semmi rosszat. Mint mondta, a megszerzett összegből később cigarettát és üdítőt vásárolt.

A lap információi szerint a rendőrök őrizetbe vették, valamint azóta előterjesztést is tettek a letartóztatásának indítványozására.