Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Rúzsa Magdi kínai vakcinát kapott: „Te is felelős vagy! Oltass!”

Miközben megjelent az énekesnő új lemeze, arra hívta fel a figyelmet, hogy milyen fontossággal bír az oltás.

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több sztár, híresség kapja meg az oltását Magyarországon, akik ezzel példát is mutatnak. Nagyon fontos szerepet játszhatnak a védekezésben, hiszen adott esetben ezreket győzhetnek meg a vakcinák fontosságáról.

Jelenleg több mint 4 millióan regisztráltak az oltásra, de ennél sokkal több regisztrációra van szükség. Időközben Rúzsa Magdi is átesett az oltáson, aki elárulta, hogy a kínai vakcinát kapta meg, és nagyon fontos tartja, hogy az emberek vigyázzanak egymásra. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Ez egy jó időszak! Megjelent az új lemezem a KARMA, tombol a Szembeszél c. dalom és BE VAGYOK OLTVA!!!!” – kezdte a közel 100 ezer követőt számláló Instagram oldalán a híres énekesnő, aki a kínai vakcinát vette fel az oltásakor.

Hosszú Katinka is megkapta a koronavírus elleni oltását, Merkely adta be a vakcinát

„A kínai vakcinát kaptam. Szerintem nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra, arról nem beszélve, hogy felelősek vagyunk egymásért. Ha mindenki oltat előbb indulhat meg az életünk.” – folytatta a bejegyzésében.

„Fontos, hogy mindenki dolgozni tudjon mielőbb, fontos, hogy akik egy éve bevétel nélkül vannak el tudják tartani a családjaikat. Minden oltással egy lépést teszünk, hogy gyorsabban visszaálljunk, hogy pörögjön a gazdaságunk, hogy szabadabban lélegezzünk. Te is felelős vagy! Oltass!”