Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Lewis Hamilton nagyon stílusba vágta magát

A brit világbajnok F1-es pilóta nemcsak a sebesség szerelmese, hanem többek között a divaté is, ami meghatározza a karrierjét.

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan nem tudják, de Lewis Hamilton kiskorában a motorozással is nagyon kacérkodott, majd végül úgy hozta a sors, hogy autóversenyző lett. Talán nem hoztak rossz döntést ezzel, mivel ha idén is megvédi a címét, akkor azzal megelőzi Michael Schumachert az örök ranglistán.

Ez egészen hihetetlen karrier áll mögötte, ami még mindig nem ért véget, és a motorozás iránti szerelme sem hagyott alább. Versenymotorral is száguldott már zárt pályákon, de ahhoz idősnek tartja magát, hogy sportot váltson. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Ez valószínűleg megmarad számára egy veszélyesebb hobbinak, míg a divatiparban egyre feljebb és feljebb emelkedik saját kollekcióival. Egy ideje már saját kollekciókat is tervez, nagyon beleásta magát ebbe a világba.

Sőt, a festményeket is imádja, rajong a művészetért, és zenéért. Évek óta várják a rajongók az első albumát, ami valószínűleg nagy durranás lesz, mivel régóta képezi magát. Sokat gitározik és zongorázik, illetve énekórákat vesz.

A végtelenül laza és stílusos F1-es bajnok ezúttal egy nyári szettet mutatott meg magán, aminek a virágmintás póló lehet a fő motívuma. Hamarosan egy újabb mérföldkövet ünnepelhet, mivel közel áll ahhoz, hogy 22 millió követője legyen az Instagramon.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.