Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,74 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
455,14 Ft
Bitcoin
59,183 $

Szupertehetségét is beáldozhatja a Real Madrid, hogy leigazolja Mbappét

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid mindenáron le akarja igazolni Kylian Mbappét a Paris Saint-Germain csapatától, melyért hajlandók lennének Vinicius Juniort is feláldozni.

Fotó: MTI/EPA/Getty pool/David Ramos
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Már csak egy év maradt hátra Kylian Mbappé szerződéséből a Paris Saint-Germainnél és egyelőre még nem jutottak megállapodásra a hosszabbításról. Amennyiben nem tudnak megállapodni a felek, a Real Madrid és a Liverpool lecsapna a lehetőségre, és magukhoz csábítanák a fiatal támadót.

A PSG továbbra is prioritásaként kezeli, hogy a francia támadót hosszabb időre magához láncolja, ehhez mélyen a zsebébe kell nyúlnia a klubnak. A legutóbbi sajtóértesülések szerint már egy évi 25 millió eurós fizetést tartalmazó ajánlatot tettek le Mbappé elé, amelyet nem fogadott el. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Amennyiben nem sikerül megállapodásra jutniuk a feleknek, akkor szinte biztosra vehető, hogy a PSG még idén nyáron értékesíteni fogja Mbappét. Ehhez a kérőknek viszont legalább 150 millió eurót kell kifizetnie, hogy a párizsiak rendes pénzt tudjanak látni a sztárjukból.

A Real Madrid pedig rendkívül optimista, hogy sikerül megszerezniük a 22 éves francia aláírását, melyért hajlandók lennének a PSG számára az egyik szupertehetségüket is beáldozni – írja a spanyol El Chiringuito TV-műsor beszámolója alapján a Metro.

Mivel a blancókat is megviselte pénzügyileg a koronavírus-járvány, valamint a Santiago Bernabéu felújítása, ezért ők is kutatnak a lehetőségek után, hogyan tudnák csökkenteni a kiemelten magas átigazolási összeget. Ehhez pedig Vinicius Juniort is bevonhatják az üzletbe, hogy jelentősen tudják csökkenteni a konkrét díjat.

A brazil szélső már hosszú ideje Leonardo, a PSG sportigazgatója kívánságlistájának tetején szerepel, így mindkét félnek megérős üzletet szeretne a Real Madrid összehozni – amennyiben persze Mbappé a távozás mellett dönt és nem a hosszabbítás mellett.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.