Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,31 Ft
Euró
388,05 Ft
Font
452,62 Ft
Bitcoin
63,538 $

Májusban kezdődik a Microsoft nagyszabású bemutatója

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt az évente megrendezésre kerülő, hagyományos Build szoftverfejlesztői konferenciát online tartják meg.

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A ZD Net hírportál arról írt, hogy a Microsoft a többi nagyvállalathoz hasonlóan 2021-ben virtuális térben rendezi majd meg átfogó konferenciáját, melyen szó eshet a Windows 10-es újításokról is.

A május 25. és május 27. között esedékes eseményen bárki részt vehet és kérdéseket tehet fel, ha előtte regisztrált. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Azt egyelőre nem árulták el, pontosan mikortól lehet jelentkezni, ezért érdemes lesz figyelniük a sajtósoknak a redmondi cég hivatalos online felületeit.

Az idei fő konferenciát az úgynevezett What’s Next, vagyis „Mi következik?” névre keresztelt virtuális show-k egészítik ki, amelyek lényegében a Microsoft termékbemutatói lesznek.

A Windows szintén kapni fog egy külön blokkot, így megtudhatjuk, milyen újdonságokkal rukkolt elő a redmondi vállalat a világ egyik legnépszerűbb operációs rendszerével kapcsolatban.

A legutóbbi Build konferenciákon főként a Power-platformra, az Azure-ra és az Office-ra fektettek nagy hangsúlyt, 2021-ben azonban a Windows kerülhet a középpontba – a What’s next for Windows témája a hamarosan elérhető Windows 10 21H2 frissítés lesz, ami több jelentős fejlesztéssel kecsegtet.