Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,068 $

Így köszönt el Orbán Viktor a tragikus hirtelenséggel elhunyt Igaly Diánától

Magyarország miniszterelnöke is gyászol, miután Igaly Diána tragikus hirtelenséggel elhunyt, aki örökre legenda marad a magyar sportban.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenki mély megrendüléssel fogadta a hírt, amikor kiderült, hogy az olimpiai aranyérmes sportolónk pár nappal a kórházba szállítását követően elhunyt. Döbbenet ült ki az emberek arcára, hiszen erre senki sem számított.

Nem győzzük hangsúlyozni, mindamellett, hogy egy kivételes sportoló hunyt el Igaly Diána személyében, aki sokak példaképe lehetett az évtizedek alatt, egy olyan ember fejezte be a földi pályafutását, aki még sokat adhatott volna a világnak. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Orbán Viktor miniszterelnök szintén megemlékezett a bajnokról, és részvétét fejezte ki a tragikus hír kapcsán. „Elment Igaly Diána. Az olimpiai bajnoknő, aki dicsőséget szerzett hazájának.” – írta posztjában a miniszterelnök.

„Neki köszönhetjük, hogy több évtized után újra magyar sportlövő állhatott az olimpiai dobogó tetejére. Emlékét megőrizzük!” – tette hozzá Orbán, aki szintén soha nem fogja elfeledni azt, amit az olimpiai bajnok adott a hazájának.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.