Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Egy eddig nem látott szexi dominikai kép Exatlon-Franciskáról

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik leghíresebb versenyzője egy újabb látványos és szexi képet osztott meg magáról Dominikáról.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciska nagyon komoly célokkal utazott el Dominikára, mert egyértelműen olyan motivációi voltak, hogy meg akarja nyerni a versenyt. Ez szinte minden egyes nap látszott rajta, még akkor is, amikor esetleg veszítettek.

Hatalmas volt benne a vágy, hogy győzzön, de egy pillanatra sem lehetett azt érezni rajta, hogy egyéni játékos lenne. Az esetek 99%-ban a csapatot helyezte előtérbe magával szemben, és ezzel megmutatta, hogy mekkora bajnok. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Közben igyekezett mentálisan, lelkileg is segíteni a csapattársakon, ami közben a saját figyelmét is elvonta a versenyekről, de számára a csapategység mindennél fontosabb volt, még akkor is, ha nem csapatsportból jött.

Bikiniben mutatta meg magát Goldie Hawn 41 éves lánya, őrjítően szexi

A bajnokok közül szinte mindenki megjegyezte, hogy mennyi mindent tudott tanulni Franciskától, akinek egy súlyos sérülés miatt kellett idő előtt távoznia az Exatlonból. Jó hír, hogy mégsem kell megoperálni a bokáját, de még egy ideig nem lesz 100%-os állapotban.

Egy ideje már itthon van, ugyanakkor nem feledkezik meg a rajongókról, akiknek rendszeresen kedveskedik valamilyen extra tartalommal. Most például egy szexi lábvillantós képet osztott meg magáról, amikor még Dominikán volt.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.