Bikiniben mutatta meg magát Goldie Hawn 41 éves lánya, őrjítően szexi

Fotó: Instagram/Kate Hudson
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 02:41

Goldie Hawn nagyon büszke lehet a 41 esztendős lányára, akin nemigazán látni felesleget, komoly formában van.

Nem lehet nem imádni Goldie Hawnt, aki nem mellesleg magyar származású. A világhíres színésznő egykor Hollywood legjobban keresett színésznője volt, és csak úgy epekedtek utána a férfiak. Noha 1945-ben született, tehát már 75 éves, még mindig nagyon jól tartja magát.

Az 1966 óta aktív világsztár 1969 és 1976 között Gus Trikonis házastársa volt, majd Bill Hudson oldalán találta meg a boldogságot, akivel csak 1982-ig volt együtt. Kettejük házasságából született Kate Hudson, aki szintén világhíres színésznő lett.

Nagyon szerényen fogalmazva is remek géneket örökölt Hudson, aki ebben a hónapban lesz 42 éves, de mint azt nemrég prezentáltuk számotokra, semmi nem látszik abból, hogy a színésznő már átlépte a 40-et.

Megan Fox 34 évesen is extra-szexin néz ki

Az édesanyja garanciát jelenthet arra, hogy nagyon szép öregkor vár rá, és nem kell aggódnia amiatt, hogy gondjai lennének egy-két évtized múlva. Csak rá kell nézni, mert semmi arra utaló jel nincs, hogy tíz év múlva ne lenne ugyanilyen szép.

A nem túl szégyenlős sztár bikiniben is megmutatta a formáját, és kerestük a plusz kilókat, de azokat sehol nem találtuk. Szóval csajok, látjátok,hogy 40 felett is bőven el lehet érni nagy sikereket, csak kitartás kell hozzá! Gyerünk, hajrá!