Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

Talán az eddigi legszebb smink Gáspár Evelin arcán

Evelin jól látható módon észrevette, hogy egy nagyon jól sminkelhető arca van, és remekül állnak rajta ezek a sminkek.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok olyan dolog van, amik hozzátartoznak a sztárok csillogó és hangos világához: szép ruhák, drága ékszerek, egzotikus utazások, menő autók, szexi kinézet… Egy sor listát lehetne írni erről, hogy mit is jelent sztárnak lenni.

A smink talán az egyik legfontosabb láncszeme ennek, mert az emberek többsége elvárja, hogy a hírességek mindig a lehető legjobb formájukat mutassák, még akkor is, ha épp nagyon nincs jó napjuk. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

Ez nyilván nem mindig könnyű, és az embert nagyon könnyen be tudják találni, ha épp nincs valami a helyén, vagy valamiről azt gondolják, nem odaillő. Emiatt is fontos az apró részletekre figyelni, ha már sztár, ismert ember valaki.

Megan Fox 34 évesen is extra-szexin néz ki

Evelin valóban figyel a részletekre, és egyre több olyan képet látni róla rajta, ahol egy hangsúlyos sminkben mosolyog. Érezhetően tetszik neki az, amit lát, és ez a követőkre is igaz, akik sok dicsérettel halmozzák el.

Nemcsak a sminkje van a helyén, hanem az öltözködése is, mint azt láthatjuk is a legutóbbi képén, amit egy autóban készített. Valaki meg is jegyezte, hogy milyen jól áll neki a kék szín, és valóban, tényleg jól áll!