Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Gelencsér Timi újra szerelmes lenne? Egy sejtelmes kép Dominikáról

Egy igencsak sejtelmes képet tett közzé magáról a híres szépségkirálynő, aki nemrég azt mondta, egyedülálló.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi népszerűsége az elmúlt években nagyon nagy ugrásnak indult, miután sorra kapta a televíziós lehetőségeket. A TV2 egyik arca lett azután, hogy letette a névjegyét az Exatlon Hungaryben, amit majdnem sikerült megnyernie.

Egy hajszál választotta el ettől, de amit a sors akkor elvett tőle, évekkel később visszaadta, hiszen a Dancing with the Starst hatalmas előnnyel húzta be Hegyes Berci oldalán. Megállíthatatlanok voltak, és csodálatos produkciókkal álltak elő. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Timi ezt követően a harmadik Exatlonjára készülhetett, de nem játékosként, mivel a második szezon óta ő a sorozat riporternője. Hamar felvette a ritmust, és fontos láncszemévé vált a nagy versenyeknek.

Nemrég arról beszélt, hogy továbbra is egyedülálló és mi ennek a pontos oka. Teljesen érthető, hiszen már harmadik éve, hogy hónapokat tölt kint Dominikán, így inkább a munkájára, a karrierjére koncentrál.

Most azonban egy igen sejtelmes képet posztolt magáról, és egy titokzatos kézről, ahogyan az fogja Timi kezét egy medencében, háttérben a nyílt vízzel. #napjaink – írta a sztorija mellé a szépségkirálynő, Magyarország egyik legszebb nője, de ennél többet egyelőre nem tudhatunk.

Sejtelmes a fotó, mivel ehhez hasonló képeket általában a párok szoktak készíteni, de hamarosan talán erre a kérdésre is választ kaphatunk. Mindenesetre Timi már nagyon megérdemelné a boldogságot, hiszen régóta van egyedül és látni rajta, hogy mennyire tud szeretni.

A képet erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg, de csak korlátozott ideig. Ki tudja, lehetséges, hogy a kép csak a pillanatnak szól…

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.