Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

A világ legolcsóbb 90 Hz-es kijelzővel ellátott mobiljával rukkolt elő az Oppo

A kínai gyártó extrém alacsony árakon kínálhatja majd a hamarosan piacra kerülő Oppo A74 készülékeit.

...svg content...Fotó: Oppo
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A nemrég kiszivárgott információk alapján csupán néhány napra vagyunk attól, hogy elérhetővé váljon világszerte az A74 4G-s változata, amely Snapdragon 633 chipet, 6GB RAM memóriát, 48+2+2 megapixeles triplakamera-rendszert, valamint 6,43 colos, FHD+ felbontású AMOLED kijelzőt kapott.

Jó ideje tudjuk, hogy az Oppo A74 5G-s verziójába egy sokkal combosabb, Snapdragon 480 lapkakészletet szerelnek, a JB HI-FI viszonteladó hivatalos leírása szerint azonban nemcsak chip terén várhatunk jelentős változásokat. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Az AMOLED panelt egy 90 Hz képernyőfrissítési sebességre képes LCD kijelző válthatja szintúgy 6,43 hüvelyk mellett, ami főleg azért érdekes, mert ezeket a szó szerint brutális specifikációkat mindössze 340 amerikai dollárért cserébe vásárolhatjuk meg.

Ami az Oppo A74 5G kamerarendszerét illeti, egy 48 megapixeles főszenzorra, egy 8 megapixeles ultraszéles, illetve két 2 megapixeles mélységélességi egységre számíthatunk.

A 4G-s és 5G-s modell egyaránt 128 GB tárhellyel érkezik, amit szabadon bővíthetünk micro SD kártyával, a készülékekről pedig a 3,5 milliméteres jack csatlakozó sem hiányzik.

Az előrendelések már megkezdődtek Ausztráliában és a tengerentúlon, Európában és Magyarországban valószínűleg hónap végén, április 13. után esedékes az Oppo vadonatúj mobiltelefonjainak megjelenése.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.