Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Továbbra is kötelező a szájmaszk használata a BKV járatain

A közlekedési vállalat tájékoztatása szerint az utasoknak a korlátozások enyhítése után is kötelező maszkot viselniük a járatokon, a kesztyű viselését pedig csak javasolni tudják.

Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A fővárosi közlekedési cég azt írta, hogy a kijárási korlátozások feloldása után is ajánlott betartani a távolságtartási szabályokat, amihez a megfelelő járműkapacitást biztosítják.

Hozzátették, hogy továbbra is megmarad a buszok első üléssorának kordonos elzárása, és – a normál időszakban megszokotthoz képest – nagyobb figyelmet fordítanak a járművek takarítására, fertőtlenítésére. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Kitértek arra is, a biztonsági intézkedéseikkel a dolgozóikat is védik: a BKV majdnem tízezer munkavállalója közül mindössze ketten betegedtek meg a koronavírus miatt, és nem tudnak olyan esetről, hogy a járműveiken bárki elkapta volna a fertőzést.

Cikkünk a témában:

https://liner.hu/matol-budapesten-is-feloldjak-a-korlatozast-videken-tovabbi-enyhitesek-lepnek-eletbe/

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.