Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,99 Ft
Euró
394,53 Ft
Font
465,78 Ft
Bitcoin
62,056 $

Rivaldo szerint ezzel az igazolással tudná megtartani a Barcelona Lionel Messit

A Barcelona korábbi aranylabdás sztárja, Rivaldo úgy véli, hogy a katalánoknak mindenképpen ki kellene használnia, hogy Sergio Agüero szabadon igazolhatóvá válik a nyáron, hiszen ez kellő meggyőző erő lehet arra is, hogy Lionel Messi maradjon.

...svg content...Barcelona, 2019. november 5. A prágai Ondrej Kudela (b) és Vladimir Koufal (j), valamint a barcelonai Lionel Messi a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, az F csoportban játszott FC Barcelona - Slavia Praha mérkőzésen Barcelonában 2019. november 5-én. MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Sergio Agüero egy évtized után távozni fog a Manchester City csapatától, ahol számos trófeát sikerült begyűjtenie. Egyetlen egy nagyobb serleg hiányzik a trófeaszekrényből, méghozzá a Bajnokok Ligája, amelyre viszont idén jó esélye van Pep Guardiola csapatának.

A 32 éves argentin szerződése idén nyáron fog lejárni és a felek már hivatalosan is bejelentették, hogy nem fogják azt meghosszabbítani. Több klub is szeretné leigazolni, köztük a Barcelona is, amelynek mindenképpen szüksége van egy támadóra, mert Suárez távozása óta nincs klasszikus kilencese a csapatnak. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

Rivaldo, aki maga is játszott a Camp Nou-ban 1997 és 2002 között és még egy aranylabdát is szerzett, úgy véli, a legjobb döntés lenne a Barcelona részéről, ha kihasználnák az adódott lehetőséget. A Betfairnek adott nyilatkozatában ezt ki is fejtette:

„Agüerót ingyen leigazolni igazi rablás lenne a Barcelona számára. Nagyon jó kapcsolatot ápol Messivel és mivel a Barcelonának nem áll rendelkezésére Luis Suárez idén, ezért feltehetően rögtön a kezdőcsapatba kerülne. Az ő érkezésével Joan Laporta, a klub új elnöke meg tudná győzni Messit, hogy maradjon a csapatnál”

A katalánok jelenleg, különösen az új klubelnök érkezésével egyfajta átmeneti periódusban jár, ugyanis Koeman tervei szerint teljesen újjáépíthetik a keretet. A holland mester azonban inkább fiatal tehetségekre pályázik, mintsem idősödő játékosokra, mint Agüero. Rivaldo szerint azonban Koemannak át kellene gondolnia ezt a tervet:

„Úgy tűnik, Ronald Koemannak nem igazán tetszik, hogy Aguerót leigazolhatják, mivel inkább fiatal játékosok leigazolásával újítaná meg a Barca keretét. Ez azonban egy remek lehetőség lenne a támadósor megerősítésére anélkül, hogy túl sok pénzt kellene költeni”

„Koemannak nem szabad elfelejtenie, hogy mindössze egy év van hátra a szerződéséből, így ha nem nyer trófeákat a következő szezon végéig, akkor nem biztos, hogy végig tudja vinni ezt a projektet. Memphis Depay és Erling Haaland állítólag tárgyalásban áll a klubbal, de ők meglehetősen sokba kerülnének, így Koemannak jobban meg kellene fontolnia opcióit, különösen, ha egy Kun Agüero szintű játékosról beszélünk”

fejtette ki Rivaldo.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.