Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Gázpisztollyal lövöldöztek a Soroksári úton

A rendőrség tájékoztatása szerint ma délután egy férfi gázpisztollyal lövöldözött a Soroksári úton, a IX. Kerületi Rendőrkapitányság pedig már elindította az eljárást az elkövető ellen, garázdaság miatt.

Fotó: Unsplash/Max Kleinen
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. április 3-án 14 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton, a HÉV megállóban több lövést hallottak.

Öt ember szólalkozott, majd verekedett össze, melynek során egyikőjük több lövést adott le egy engedély nélkül tartott gáz- és riasztó fegyverrel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A lövések következtében nem sérült meg senki, de a mentők egy embert, akit a verekedés közben hátba szúrtak, kórházba vittek. A férfi az elsődleges adatok szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást, a résztvevők kihallgatása jelenleg is tart – írja a police.hu.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.