Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
395,00 Ft
Font
472,49 Ft
Bitcoin
63,787 $

Egyre több és több az új fertőzött Budapesten, a számok sokat mondóak

A számok is azt mutatják, hogy a fővárosban erőteljesen terjed az új variáns, és egyik hétről a másikra egy újabb nagyobb ugrás volt tapasztalható.

...svg content...Fotó: Várpalota, 2021. március 31. Egy férfi megkapja az AstraZeneca koronavírus elleni vakcina első adagját Szalai Marianna várpalotai háziorvos Loncsosi úti rendelőjében 2021. március 31-én. MTI/Vasvári Tamás
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A reggel érkezett legfrissebb járványügyi adatok is azt mutatták, amit Orbán Viktor miniszterelnök szerdán hangsúlyozott, miszerint az egyetlen ellenszer a harmadik hullám és a vírus ellen a vakcina, amiből ma este egy újabb nagyobb szállítmányt várnak.

Ha a területi eloszlást vizsgáljuk Magyarországon a 12. héten, hogy hogyan alakultak a fertőzések, akkor elmondható, hogy 17,24%-át a fertőzöttnek Budapest adta. Ugyanez a szám Pest megyében 15,22%-ot jelentett. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Zala megyében diagnosztizálták az elmúlt héten a legkevesebb új fertőzöttet, az új esetek 1,57%-át. Ha megvizsgáljuk azt, hogy hogyan változott a megyékben a 11. hétről a 12. hétre az új fertőzöttek száma, akkor elmondható, hogy Heves megyében, Vas megyében, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyében nőtt az új fertőzötteknek a száma.

45, 43 és 37%-kal nőtt az új fertőzöttek száma, ugyanakkor voltak olyan megyék, ahol csökkent az új esetek száma az elmúlt héthez képest. Ezek a megyék pedig Somogy megye, Komárom megye és Nógrád megye voltak.

Magyar Péter volt párja egy veszekedésükről: megijedtem, fenyegetve éreztem magam

Vogel Evelin szerint egyszer az autó mellett összeszólalkoztak, és a férfi agresszívan viselkedett vele, ennek pedig a gyermeke is szemtanúja volt.