Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Hatalmas ordibálás kerekedett Győzike miatt az autóban, Evelin rendesen kiakadt

Újabb drámai helyzet adódott Győzike családjában, ami Evelint, Virágot és Krisztiánt is érintette, hiszen ők is ott ültek az autóban.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódnak a kalandok a LifeTV-n futó Van életünk című műsorban, aminek megkérdőjelezhetetlenül Gáspárék a legnagyobb sztárjai, és nyilván rájuk kíváncsiak a legtöbben, ami nem meglepő.

Győzike 900 forintot akart spórolni, és megitták ennek a levét, mivel kifogyott az üzemanyag. Az autó már korábban jelezte, hogy nincs sok üzemanyag a tankban, de a showman bízott abban, hogy még a faluig el tudnak menni, ahol 30 forinttal olcsóbban tankolhat. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Végül azonban az autó megadta magát, így Győzike kénytelen volt kerékpárra pattanni, hogy megoldja a helyzetet, és kannában hozzon üzemanyagot. Virág nagyon el volt keseredve hátul, és Krisztián sem volt túl boldog, míg Evelin az apjával veszekedett, hogy húzza már be a kéziféket.

Exatlon-Livi nem tud nem szexi lenni, itt a bizonyíték

„Meg sem lepődök” – mondta Virág, majd Evelin ordibálni kezdett, amiért az apja 900 forintot akart spórolni, és ez már nem az első ilyen eset volt, mint azt megtudhattuk az idősebbik lányától. Győző később a LifeTV-nek elárulta, hogy már korábban tudta, kevés az üzemanyag, csak nem mert szólni.

„Én már tudtam… csak néztem a benzinárakat, hát mondom én, 30 forinttal olcsóbban tankolok, ha a faluban tankolok, és nem az autópályán. 30 forint, az 30 forint. 30 liternél 900 forint, nekem meg 900 forint sokat számít.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.