Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
394,17 Ft
Font
472,65 Ft
Bitcoin
64,493 $

Exatlon: Dóri eddig bírta sírás nélkül, de már ezt is nagy fejlődésnek tartja

Dóri próbálta kordában tartani az érzelmeit, és ezúttal nem sírta el magát a társai előtt, ami már jelentős fejlődés nála, de az interjú ideje alatt nem bírta tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri talán a legérzékenyebb versenyzője az Exatlon Hungary harmadik évadának Lilkó mellett. Ők ketten nagyon könnyen el tudják sírni magukat, ráadásul Dorottya ezt egészen váratlan helyzetekben képes megtenni.

Jó példa volt erre az a helyzet, amikor a kihívók nagy előnnyel vezettek, majd csetlett-botlott a pályán, elbukta a körét és teljesen összeomlott. Erre a párbaján is láthattunk példát, így számára a mentális kérdés időről időre előjön. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Legutóbb csak egy kört ment, amit elvesztett, és várható volt, hogy ennek lesz következménye, főleg azok után, hogy nem mehetett a második körben. Ennek nemigazán örült, így nehéz szívvel megy a Nemzetek Csatájába Dominika ellen.

A TV2 kamerái előtt kiengedte magából az érzelmeit, a feszültséget és újra elsírta magát. Ez azonban komoly fejlődés nála, hiszen eddig rendre már a pályán eltört a mécses, vagy legkésőbb a csapatmegbeszélésen.

Így néz ki 52 évesen a világ egyik legjobb pasija, Hugh Jackman, a Farkas

„A pályán megfogadtam, hogy nem fogok sírni, egészen eddig jól bírtam, viszont azt gondolom, hogy a megérkezéskor, amikor elmondtam a többieknek, hogy egyébként nekem rosszul esett, hogy nem mentem a második futamban, pedig tudom, hogy meg tudom csinálni.”

„Ez számomra egy előrelépés volt, hogy legalább elmondtam és már megosztottam, és ideáig sem jutok el, hogy megosszam, hanem ezt is így magamban tartom.” – árulta el a kis titkát Dóri, aki még mindig a legnagyobb esélyesnek számít a női versenyzők közül.

Szijjártó Péter tisztázta, miért mennek magyar katonák Csádba

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter egy élőkapcsolásos interjúban beszélt arról, miért mennek magyar katonák Csádba.

Szerdán leplezi le a Meta az új AI-asszisztensét, eddig ennyit tudni

A Meta Platforms a héten tervezi bejelenteni, hogy kiknek a hangján szólal meg az AI asszisztensük. A cég olyan színészekkel kötött szerződést, mint Judi Dench, Kristen Bell és John Cena.