Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Exatlon-Lilla újabb kulisszák mögötti képe Dominikáról, figyeljétek a lábfejét

Remek látni ezeket a képeket a kulisszák mögött, melyek forgatáson kívül készültek a dominikai forróságban.

...svg content...Fotó: Instagram/Szendy Lilla
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A képen látható négy lány közül már csak egy van játékban, amit nem sokan gondoltunk volna, pláne azok után, hogy Franciska és Janka önhibáján kívül esett ki. Francinak egy súlyos sérülés, Jankának pedig egy betegség következményeként ért idő előtt véget az Exatlon.

Lilla párbajon esett ki, de a népszerűségre töretlen, amit igyekszik meghálálni extra tartalmakkal, mint azt láthatjuk is alább. Ez egy újabb kulisszák mögötti felvétel, ahogy a lányok napoztak a nagy forróságban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Annyira várom már a jó időt. Azért a faház nyújtotta korlátozott lehetőségeket igyekeztünk mi is a hasznunkra fordítani.” – kezdte a bejegyzésében az Exatlon bajnoka, aki imádta a dominikai napsütést.

Exatlon: András és Vivien egymásnak feszült, videón a mozdulatok

„Egy ilyen gumimatracon, amin Lilkó napozik, biztos sokkal jobb lehetett, de mi Jankával és Francival mégis full jól elvoltunk a kis pokrócunkon, közben mögöttünk szólt a zene az #exastoreban vásárolt hangszóróról, úgyhogy bevallom, nem panaszkodhattunk.”

„Mindeközben a fiúk a röplabdánkkal játszottak a fejünktől kb. 2-3 méterre. U.I.: a lábfejemre megéri egy pillantást vetni, komoly a kontraszt. (A képet egy szerkesztő készítette, nem tudtuk, hogy fotóz)” – zárta le a bejegyzését.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.