Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Munkásoknak álcázva csempészte be a kondiba a sportolni vágyókat egy edzőterem

Több tucat izmos testfelépítésű, védősisakot, láthatósági mellényt és sportruházatot viselő embert láttak egy southamptoni edzőteremnél jönni-menni, a létesítményt azzal vádolják, hogy nem tartotta be a korlátozásokat.

Fotó: Sushil Ghimire/Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Eljárás indult egy southamptoni edzőterem ellen – azzal vádolják az angol létesítményt, hogy a koronavírus-járvány elleni harc érdekében meghozott korlátozásoknak nem tett eleget, továbbra is nyitva maradt. 

Decemberben nagyjából 60 embert láttak szemtanúk az edzőterem épületébe belépni, míg a város szigorú lezárások alatt állt. Az ingatlan üzemeltetőjének kérdésére azt állították, hogy az edzőterem felújítását végzik festőként és dekoratőrként.  Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A magukat a felújítást végző munkásnak valló emberek védősisakot és láthatósági mellényt, ám sportruházatot viseltek, amikor az épületbe beléptek és elhagyták azt – írja a Metro. Egy szemtanú elmondása szerint körülbelül 20 személyt látott jönni-menni, annak ellenére, hogy az edzőtermeknek – ahogyan más szolgáltatóknak is – zárva kellett (volna) tartaniuk. 

A rendőrségnek először november 5-én jelentették, hogy a családi üzemeltetésű cég a második országos lezárás ellenére nyitva tart. A hatóságoknak először nem sikerült megfelelően azonosítaniuk az edzőterem tulajdonosát, és egy lelkes sportembert sikerül a bíróságra idézni. Amikor mégis megtalálták, akit kerestek, végül elengedték az ügyet, de még nyomoznak. 

A városi tanács szóvivője elmondta, hogy a tanács vizsgálatot indított az edzőterem ellen, amiért megszegték az egészség védelme érdekében hozott korlátozó intézkedéseket novemberben, de további tájékoztatást nem közöltek a sajtóval.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.