Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,99 Ft
Bitcoin
63,706 $

Exatlon-Luca fenekét mintha körzővel rajzolták volna meg, ilyen nincs…

Luca le sem tagadhatná, hogy sportoló és magas szinten van, mert ezt a fenékformát bármelyik strandröplabdás, vagy fitneszmodell megirigyelhetné.

...svg content...Fotó: Instagram/Lencsés Luca
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Luca az Exatlon Hungary harmadik évadának versenyzője volt, aki hamar felhívta magára a figyelmet, miután nehezen viselte a kudarcot és égett benne a tűz. Ebből volt is egy konfliktusa, amikor az egyik köre után azt mondta, feladta.

Ez több társának sem tetszett, majd még feljebb kapcsolt, de az jól látszott, hogy a teljesítménye erősen függött az ügyességi feladatoktól. Egyik pillanatban még a legjobbnak tartott Dórit is le tudta győzni, majd a következőben az egyik leggyengébbnek tűnt. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Remek példa volt erre az utolsó exatlonos napja, hiszen a párbaja előtt megszerezte az egy plusz életet érő medált, majd pár órával később Iza ellen még csak pontot sem tudott gyűjteni, amire senki nem számított.

Rendesen kigyúrta magát a Dancing with the Stars döntőse

A mosolygós kis vadóc háromszoros magyar bajnok sokkal tovább is juthatott volna, ha nem ilyen hektikus a teljesítménye, de meglehetősen jól viselte a kiesést. A többi társához hasonlóan kulisszák mögötti tartalmakat is megoszt az Instagram oldalán.

A legutóbbi után csak pislogtunk, noha nemrég írhattunk a szintén exatlonos Livi fenékformájáról, de most Luca rátettet egy lapáttal. Ennél erősebb nem is lehetett volna a felvétel, bámulatos a kép, minden elismerésünk… ez így „kerek”.

Szijjártó Péter tisztázta, miért mennek magyar katonák Csádba

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter egy élőkapcsolásos interjúban beszélt arról, miért mennek magyar katonák Csádba.

Szerdán leplezi le a Meta az új AI-asszisztensét, eddig ennyit tudni

A Meta Platforms a héten tervezi bejelenteni, hogy kiknek a hangján szólal meg az AI asszisztensük. A cég olyan színészekkel kötött szerződést, mint Judi Dench, Kristen Bell és John Cena.