Rendesen kigyúrta magát a Dancing with the Stars döntőse

Instagram/Andrei Mangra
not image

Hujber Dávid

2021. március 28. - 17:40

Andrei Mangra egyre jobb és jobb formába kerül, de már most sem panaszkodhat, sokan csak álmodozhatnak arról, hogy ilyen formájuk lehet.

Mindez azonban csak elhatározás és kitartás kérdése, hiszen mindenki előtt ott a nagy lehetőség. Sokszor csak a kifogásokat keressük, de nyilván a koronavírus miatt minden nehezebbé vált, ugyanakkor így is adottak az opciók.

A sportolók könnyebb helyzetben vannak abból a szempontból, hogy ez részben a munkájuk is, az állandó testmozgás. Ide sorolhatjuk a táncosokat is, akik közül Andrei Mangra kiemelkedik, nemcsak a tudása miatt.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ennyi nagy táncműsorban vettek részt, hiszen a magyar Dancing with the Stars előtt a belga és a román verzióban szintén letette a névjegyét, méghozzá nem is akárhogyan.

Újabb képek kerültek napvilágra Tolvai Reni 30. születésnapjáról

Nem kizárt, hogy a hazai Dancing with the Stars második évadában is lehetőséghez jut, mivel egy egészen kiváló karakter. Nagyon sokan megkedvelték őt, többek között Latin-Amerikában is, hiszen ő volt az, aki Gabriela Spanic mellett táncolhatott.

A sztár olyannyira megkedvelte Andreit, hogy együtt töltötték az ünnepeket és még heteken át a paradicsomi környezetben élvezték a napsütést. A táncos számára kiemelkedően fontos a formája, és mint azt láthatjuk, enyhén szólva sincs miért panaszkodnia, de most feljebb szeretne kapcsolni.