Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Exatlon: dráma Gréti és Dóri között?

Valami hasonló folyamat kezd kirajzolódni Gréti és Dóri között, mint amikor Dorottya elkezdett távolodni Annától.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Most pontosan ennek a fordítottja történik, és Dóri mintha újra Anna társaságát keresné, és Grétitől távolodik, akivel a megérkezése óta nagyon nagy barátnők voltak. Egyelőre nem tudni, hogy ennek mi az oka, mert még messze vagyunk az egyéni viadaloktól.

Az újak közül Marci látta Grétin, hogy túlságosan csendes magához képest, és megkérdezte tőle, hogy ez minek tudható be. Először arra gondolt, hogy talán amiatt vált csendesebbé, mert nem futhatott Mexikó ellen, csütörtökön és pénteken sem. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

„Nagyon szívesen futottam volna, mert azért ilyen nem mindig adódik az ember életében. Igazából nem vagyok miatta annyira elkenődve, vagy hát nem emiatt. Az elmúlt időszakban, az elmúlt pár napban nem éreztem azt a megszokott biztatást és gondoskodást.” – válaszolt Gréti Marci kérdésére a TV2 kamerái előtt az Exatlon faházában.

„Dóri részéről is kicsit bántott, és bennem volt. Emiatt lehettem egy kicsit elkenődve. Te nem tudhatod, mert akkor még nem voltál bent a játékban, de amikor ide kerültem, Dóri volt az a személy, akivel rögtön megéreztem a kapcsolódást és nagyon jóban lettünk.”

Ebben a hihetetlenül szexi szettben ünnepelte 30. születésnapját Tolvai Reni

„Azóta ilyen elválaszthatatlan párost alkottunk, legalábbis én úgy éreztem, és szerintem ő is. Viszont ez most kicsit úgy megszakadt. Ez új nekem, meg furcsa, mert annyira közel kerültünk már az elején egymáshoz, és mindent megosztottunk egymással.”

„Most kicsit úgy érzem, hogy eltávolodtunk, és nem az én részemről. Kicsit azt érzem, hogy nem keresné annyira a társaságomat annyira, és Annával megbeszél mostanában több mindent, amivel nem lenne probléma, csak megszoktam, hogy mindent megosztunk egymással és most ez egy kicsit hiányzik.”

„Mivel nem esik jól, amikor Dóri ilyenkor nem hozzám jön oda, és nem engem ölelget meg, vagy nem velem osztja meg először a gondolatait, hanem valaki mással, viszont nem vagyok ilyen féltékeny típus, szóval nem akarom elzárni másoktól és kisajátítani, azonban tényleg szeretem, ha ez a barátság megmaradna ilyen kis intim kettőnk között.”

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.