Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Rúzsa Magdi otthon énekelt, ezt egyszerűen hallanod kell, zseniális!

A híres énekesnő úgy döntött, hogy énekel egy kicsit otthon, teljesen egyszerű körülmények között, mindenfajta profi technikát mellőzve.

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A zenészek is folyamatos nyomás alatt vannak, hiszen a világjárvány az ő karrierjüket is jelentős mértékben befolyásolhatja. Azok, akik nem rendelkeztek megtakarításokkal, vagy nem volt más forrásból bevételük, még nehezebb helyzetben lehetnek.

Többen is vannak, akik a kialakult helyzet miatt más munkát vállaltak, mert egyszerűen nem tehettek mást. Szörnyű lehet, amikor egy vírus egyik pillanatról a másikra elveszi a munkádat, magát a lehetőséget, hogy azt csináld, amit a legjobban szeretsz. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Továbbra sem tudni, hogy mikor lesznek újra koncertek és fesztiválok, de ha nagyon sokan kapják meg az oltásaikat, akkor a nyári időszak reálissá válhat, és attól a ponttól kezdve magunk mögött hagyhatjuk ezt a borzalmas több mint egy évet.

Ilyen isteni teste van most Kate Hudsonnak, a 41 éves világhírű színésznőnek

Rúzsa Magdi sincs a legkönnyebb helyzetben, hiszen énekesnőként lételeme a zene, a szórakoztatás, amit egyelőre csak online formában tud megtenni. Most egy egészen különleges tartalommal kedveskedett követőinek.

„Öcsi bácsi ( Kovács Ferenc) azt mondta, ha néha nehéz a lelkem, üljek le és énekeljek magamnak egy kicsit. Az gyógyít. Gondoltam megosztom, hátha nem csak nekem tesz most jót egy kis lélekszellő.” – írta a posztjában, és közben egy olyan dalt adott elő, ami mindenkire hatással volt.

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.