Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Visszatérhet a Xiaomi egyik legnépszerűbb okostelefonja

A kínai mobilgyártó legújabb közleményéből kiderült, hogy a Xiaomi Mi Mix készülékek visszatérhetnek a hivatalos kínálatba.

Fotó: Xiaomi
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egészen eseménydúsnak ígérkezik a Xiaomi március 29-én esedékes bemutatója, amelyen a Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra telefonok vihetik a prímet, ám egy régi ismerős, a Mi Mix modellsorozat is visszatérhet.

A kínai Weibo közösségi oldalon közzétett bejegyzésből megtudhattuk, hogy a kínai gyártó közel két év után élesztheti újjá a Mi Mix szériát, köszönhetően annak, hogy a rajongók kitartóak a márka mellett. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

A poszter alapján, melyben azt írták, „lesz egy kellemes beszélgetésünk”, a Xiaomi révén valószínűleg betekintést nyerhetünk a Xiaomi Mix szériához tartozó telefonok fejlesztési folyamataiba.

Korábban már kiszivárgott, hogy a Xiaomi egy többszörösen összehajtható készüléken dolgozik, a prototípust azonban még nem mutatták be, csupán egy keretről lőtt fotó keringett a világhálón, amelyen maga a technológia látható.

A Xiaomi Mi Mix volt az első Androidos okostelefon, amely eltért a hagyományos, 16:9-es képaránytól, ugyanis 17:9-es rátát alkalmaztak a modell 6,4 colos kijelzőjén, melynek következtében a kávákat is extrém módon le tudták kicsinyíteni.

2019-ben a Xiaomi bejelentette a Mi Mix Alpha érkezését, ám az összehajtható, szétterülő képernyővel ellátott szupermobil 3 ezer dolláros árcédulája miatt sosem került a boltok polcaira, és örökre koncepció maradt.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.