Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Óbudán is lecsaptak a rendőrök egy drogdílerre: videón a rendőrségi akció

Az erzsébetvárosi rendőrök egy sikeres akciót könyvelhetnek el a nevük mellett, miután 750 ezer forint értékű marihuánát és más kábítószergyanús anyagot foglaltak le három különböző helyszínen.

Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a küzdelem a kábítószer-kereskedők ellen Magyarországon, miközben lassan nem telik el úgy hét, hogy ne számolnánk be egy sikeres akcióról. A háttérben folyamatosak az ezzel kapcsolatos nyomozások, amiknek a végén egyre több szervezet kerül felszámolásra, hála a kiváló nyomozói munkának.

Február 26-án Budapesten egyszerre három feltételezett drogdílerre csaptak le az egységek. A rendőrök két VI. kerületi és egy III. kerületi lakásban foglaltak le összesen 371 gramm növényi törmeléket. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Az elsődleges szakértői vélemény szerint marihuánáról van szó, illetve 173 gramm kábítószergyanús porról és 73 tablettáról, aminek a vizsgálata folyamatban van. Ezen kívül drog adagoláshoz használt eszközöket foglaltak le, mellettük 1 millió 308 ezer forint készpénzzel és egy autóval.

Robogókat lopott egy furfangos tolvaj, a rendőrök elkapták

A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy a lefoglalt marihuána feketepiaci értéke megközelítőleg 750 000 forint. Természetesen ez a mennyiség már semmilyen körülmények között nem kerülhet forgalomba.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és előállították az 52 éves B. Lászlót, valamint egy 39 és egy 42 éves tunéziai férfit, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, vettek őrizetbe, kihallgatásukat követően pedig előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – olvasható a közleményben.