Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Kiderült, hogy Tóth Andi mennyire meztelenkedik otthon

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

Az emberek egy része imád otthon meztelen járkálni a szobákban. Vannak, akik ezt nagyon furcsának tartják, míg mások szerint ez teljesen természetes, különösen, ha nőkről van szó, illetve arról, hogy egyedül vagyunk otthon. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Többen például még egyedül is szégyenlősek, és nagyon ritkán meztelenkednek, míg egyesek, ahogy tehetik, rögtön mindent levesznek és meztelen testtel sétálgatnak ide-oda. A Bréking adásában ez is téma volt.

„Nem járkálsz meztelenül otthon?” – tette fel a kérdést Demcsák Zsuzsa Andinak.- „Nem!” – jött a határozott válasz. „Én sem.” – reagált Demcsák Andi válaszát követően. A fiatal énekesnő általában csak akkor meztelen, ha például kijön a fürdőből, majd bemegy a szobájába felvenni valamit.

Andit már nem egyszer támadták a közösségi médiában a testével, annak ellenére, hogy egy nagyon szexi és vonzó fiatal nő. Tisztában van azzal, hogy a combja nem a legvékonyabb, de ezt már elfogadta, nincs vele gondja.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

„Nem tudom, a combom világ életemben vaskos volt. Ezt pedig elfogadtam.” – mondta Andi a LifeTV műsorában, aki nem akar másoknak megfelelni, sokkal inkább arra koncentrál, hogy jól érezze magát a bőrében.