Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Tóth Andi sírva jelentkezett be az Instagram oldalán

Andi is elismert, ez most nem feltétlen volt jó döntés a részéről, amivel együtt tudunk érezni, mert már nem egyszer estünk át hasonlón.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg mindenkivel megesett már, amikor annyira elkapta egy film hangulata, hogy szinte eggyé vált vele, és olyan szinten a hatása alá tudott kerülni, hogy annak látható következményei voltak.

Gondolunk itt most a könnycsatornák megindulására, és nem szégyen sírni egy filmen, legyen szó egy férfiról, vagy egy nőről. Nyilván a nők érzelmesebbek, rájuk nagyobb hatással vannak ezek az alkotások. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Tóth Andi rendesen belenyúlt, amikor úgy döntött, hogy megnézi Mel Gibson egyik leghíresebb és legjobb filmjét. A rettenthetetlen 1995-ben jelent meg, amit a mai napig az egyik legjobbnak tartanak.

Valamivel több mint 70 millió dollárból készült el, ami akkor monumentális költség volt, de végül bőven hozta a várt szintet a bevételek terén, miközben 5 Oscar-díjat nyert. Mel Gibson élete munkájának tarthatja, hiszen nemcsak főszereplő volt, hanem rendező és vezető producer is.

Tolvai Reni címlapra került, nem is akárhogyan

Andi az Instagram oldalán feltöltött videójában mutatta meg, hogy mennyire meghatotta a film. Erre a linkre kattintva megnézhetitek az énekesnő reakcióit. „Hát ez… nem volt jó ötlet.” – mondta a film után.

Még egy posztot is kirakott utána, hozzátéve, hogy hozzá kellene menni Gibsonhoz, aki noha már 65 is elmúlt, még mindig az egyik legsármosabb karaktere Hollywoodnak. Összesen kilenc gyermek édesapja, szóval finoman szólva is nagy családja van.