Tolvai Reni címlapra került, nem is akárhogyan

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Reninek megérte a kemény munka, ezúttal egy sportmagazin címlapjára került, nem is akármilyen képpel.

Tolvai Reni hosszú hónapokkal ezelőtt úgy döntött, hogy életmódot vált, megelégelte a plusz kilókat, noha összességében nem amiatt hízott meg, mert nem figyelne magára, egyszerűen nem volt meg az egyensúly.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A terv kidolgozása után jöhetettek az edzések, amik a rendszerességgel egyre inkább megtették a hatásukat, ráadásul látványos módon. Akik figyelték az énekesnő új posztjait, felfigyelhettek arra, hogy fokozatosan veszített a kilókból.

Mindez nem valósulhatott volna meg, ha Reni nem olyan kitartó, hiszen ez az alapja mindennek, egy ilyen mértékű fogyásnak. Azóta számtalan pozitív kommentet kapott Reni, és már fürdőruhában is láthattuk őt.

Vajon mi a titka Vajna Timinek, hogy ennyire szexi? Megint tarol…

„Hatalmas öröm, hogy én lehetek az új Fitt Info címlapján, ami holnap már a polcokon lesz. Nagy utazás volt ez nekem eljutni odáig, hogy sportmelltartóban, rövidnaciban, hasat villantó szettben mosolyogjak rátok a legnagyobb önbizalommal.” – írta a posztjában.

Reni is egyre inkább érzi a saját bőrén, hogy mennyire megérte kitartónak lenni, hiszen a tükör mellett a közösségi média is nagyon sok erőt, önbizalmat adhat neki. Meg is érdemli a kemény munka után.