Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,31 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
63,605 $

Geszler Dorottya szexi kerek feneke a nap egyik fénypontja

Egy nyári képet osztott meg magáról a magyar sztár, akinek semmi oka panaszkodnia az alakjára, büszke lehet rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Geszler Dorottya tökéletesen bizonyítja azt, hogy a kor csak egy szám, semmi több. Sokkal fontosabb az, hogy belül mit érzünk, illetve milyen módon éljük az életünket, mert ez az adja meg az alapot annak, hogy hogyan nézünk ki.

Nyilvánvalóan a genetika is fontos szerepet játszik, de nem foghatunk mindent arra, így ami igazán fontos, az az életmód, a rendszeres mozgás, az egészséges táplálkozás és a pozitivitás, mely mindig sok erőt képes adni. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

Dorottya, aki 1981 és 1992 között járt a Táncművészei Főiskolára, igen nagy karriert futott be a médiában, és még mindig csodálatosan fest, az egyik legvonzóbb sztár Magyarországon, miközben májusban ünnepelheti az 51. születésnapját.

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Csak ámulhatunk a róla készült képeken, mert az alakja olyan, mint egy jó formában lévő 30 éves nőnek. A bikinis képei is rendkívül erősek, igazi motivációs-bomba azoknak, akik kissé elhagyták magukat.

Ezúttal egy nyári képet posztolt magáról, amin a kerek feneke is jól látszik, ahogy az megvillan a lemenő nap fényében. Tökéletes beállítás, nagyszerű forma… Kell ennél több? A kérdés inkább költői…

Magyar Péter reagált Gyurcsány Ferencnek, miután lestricizte

Magyar Péter úgy döntött, nem hagyja szó nélkül Gyurcsány Ferenc stricis mondatát, ami már nála is sok(k) volt.