Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Vérfürdő Amerikában, tízen meghaltak egy tömeggyilkosságban, köztük egy hétgyermekes hős rendőrrel

A fegyveres hétfő délután nyitott tüzet egy coloradói szupermarketben, aki legkevesebb tíz ember életét oltotta ki ezzel, köztük egy hős rendőrtiszttel, aki az elsők között volt ott a tömeggyilkosság helyszínén.

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A feltehetőleg gyanúsítottat élve fogták el, mint azt a videón is látszik, ahogy a rendőrök beteszik a férfit a rendőrautóba és elszállítják. A gyanúsított félmeztelen fegyveres 14 óra 30 perc körül kezdett el tombolni az egyik helyi szupermarket területén, amiből hatalmas vérfürdő lett.

A rendőrök perceken belül riasztást kaptak, és Eric Talley az elsők között reagált, aki egy veterán rendőr és hétgyermekes édesapa volt. 2010 óta szolgált a helyi rendőrkapitányságon, nagyon komolyan vette a munkáját, aki mindennél jobban szerette a családját és a gyermekeit – írja a New York Post. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Édesapja a Denver7-nek elmondta, hogy a tragikus körülmények között elhunyt fia legfiatalabb gyermeke 7 éves. Kiderült az is, hogy az 51 éves hős áldozat 40 esztendősen lett rendőr, és mélyen hitt Istenben. A tömeggyilkosságban elhunytak nevét nem hozták nyilvánosságra, mivel a protokoll szerint ez addig nem történhet meg, míg nem értesítik a családtagokat.

Csoportos szexuális erőszak elkövetése miatt ítéltek halálra két férfit

Olyan emberekről van szó, akik szimplán csak élelmiszereket vásároltak, majd egyik pillanatról a másikra meggyilkolták őket. Egyelőre azt sem tudni, hogy mi vezérelhette a gyanúsítottat abban, hogy megölje ezeket az embereket. Meg nem erősített információk szerint a támadó egy AR-15 típusú fegyverrel tüzelt. A felvételek alapján a sántító tömeggyilkos a jobb lábán sérülhetett meg, ami vörösben izzott a vértől.

Az egyik szemtanú a Denver Post kérdésére azt nyilatkozta, hogy a támadó semmit sem mondott, csak azonnal tüzelni kezdett, válogatás nélkül. A közösségi médiában több olyan felvétel is napvilágot látott, ahogy élettelen testek feküdnek a földön.

Jelenleg csak a hős rendőrtiszt személyét fedték fel, így nem kizárt, hogy fiatal áldozatai is vannak a támadásnak. Több szemtanú is arról beszélt, hogy a lövöldözés után nagy káosz alakult ki, és mindenki rohanni kezdett, menekülve a golyóktól.

Voltak, akik el tudtak rejtőzni, miközben hallották, ahogy a támadó sorra lövi le az embereket. Mások elbújtak, vagy elrohantak a helyszínről, de a rendőrtiszt mellett kilencen ezt már nem tudták megtenni. A nyomozásban az FBI is részt vesz, akik szintén megjelentek a tömeggyilkosság helyszínén.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.