Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

Egyelőre nem láthattuk fürdőruhában Evelint az új formájával, de ami késik, nem múlik, hiszen már nincs messze a nyári időszak.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírességek közül Tolvai Renit és Gáspár Evelint mindenképpen ki lehet emelni, akik az utóbbi hónapokban sok plusz kilótól váltak meg. Mondhatni egyszerre estek át a formálódás folyamatán, ami még nem ért véget.

Korábban mindketten kaptak támadásokat az alakjuk miatt, amit nőként sokkal nehezebb elviselni, hiszen a gyengébbik nem képviselői messze érzékenyebbek erre, amit sokan ki is használnak a közösségi médiában. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A legnagyobb szégyen, amikor a saját nemüktől kapnak nagyon durva kritikákat, akik közül páran még csak tükörbe sem néznek, és az a magyarázatuk, hogy a sztároknak mindezt el kell viselniük, ami nem fedi a valóságot.

Tóth Andi nem fogta vissza magát: „Én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

Ugyanakkor mindketten erős és karakteres nők, akiket nehéz megtörni, és ha beindulnak, akkor senki sem állítja meg őket. Evelin szintén imádja a divatot, akin egyre jobban és jobban állnak az új ruhadarabok, mint azt láthatjuk most is.

„Júj, irtóra le vagy fogyva, nagyon motiváló. Gratulálok hozza” – írta az egyik kommentelő. „Evelin, nagyon bomba vagy.” – szólt egy következő komment, amiből mostanában egyre több van, mely motiválóan hathat Evelinre.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.