Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Exatlon-Franciska új információkat osztott meg a súlyos sérüléséről

Nagyon úgy fest, hogy elkerülhetetlen az újabb operáció, de még mindig reménykedik abban, hogy nem lesz rá szükség.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre jelen esetben minimális az esély, hiszen Franciska lábában több szalag is elszakadt, és noha nagyon hitt abban, hogy folytathatja a versenyt, az orvosi stáb úgy határozott, hogy számára véget ér az Exatlon.

Ezzel a műsor is sokat veszített, mivel a bajnok az egyik legérdekesebb karaktere volt a harmadik évadnak, illetve az egyik legnagyobb esélyes is. Dóri a kihívóknál ezzel abszolút favorittá vált, és könnyen lehet, hogy ő nyeri meg a játékot. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ugyanakkor még mindig sok van hátra a végéig, miközben Franciska is figyeli az eseményeket, de már csak külső szemlélőként és Magyarországról. Hétfő reggel a TV2 vendége volt a Mokkában, ahol a sérüléséről is mondott pár szót.

„Korábban már volt egy bokaficamom, és ott két hét után vissza tudtam állni a versenybe, ezért is hittem abban, hogy minél előbb vissza tudok állni a versenybe. Hát igen, engem is meglepett a hír, hogy három szalagom el van elszakadva, kettő részlegesen.”

A Blikk úgy tudja, a LifeTV elköszön Berki Krisztiántól, Hajdú reagált a Telexnek

„99%, hogy műtétre kerül sor.” – mondta Franciska, aki csak reménykedik benne, hogy mégsem kell műteni, de erre nincs sok esély. „Reménykedem benne, most egy újabb MRI-vizsgálat vár rám, próbálom, de az egyik legjobb bokaspecialistához fognak beutalni, és akkor majd ő eldönti, hogy mi lenne a legjobb döntés.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.