Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Egy méregdrága Mercedest kapott 16. születésnapjára a világhírű színész lánya

Kevin Hart nem aprózta el a dolgot, és egy igen komoly autót vásárolt a 16. születésnapját ünneplő lányának.

Fotó: Instagram/Kevin Hart
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 41 éves színész az évek alatt nagyon nagy népszerűségre tett szert, és ez nyilvánvalóan komoly gázsikkal is járt. Hollywood egyik legújabb csillagává vált, és sorra kapta meg a jobbnál jobb szerepeket.

Egy igazán szórakoztató személyiségről van szó, akinek eddig összesen négy gyermeke született. Az első házassága nem sikerült, és 2010 februárjában beadták a válópert. Két gyermekük született ebből a kapcsolatból, Heaven Leigh 2005 márciusában, és Hendrix 2007 októberében. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A pár válását 2011 novemberében véglegesítették, majd Hart 2014-ben megkérte Eniko Parrish kezét, akivel majdnem napra pontosan kété évvel később házasodtak össze Kaliforniában. Első közös gyermekük, Kenzo Lash 2017 novemberében látta meg a napvilágot, majd egy hónapra rá a sztár elismerte, hogy megcsalta a feleségét, amikor a kedvese várandós volt, amiből hatalmas botrány lett. Második gyermekük, Kaori May tavaly szeptember 29-én született meg.

Nemazalány új dögös és szexi szelfijei azonnal tíz pontot érdemelnek

Közben Hart legidősebb gyermeke betöltötte a 16. életévét, ami egy nagy esemény Amerikában a fiatalok körében, és általában autót kapnak a szüleiktől. A színész nem aprózta el a dolgot, és egy Mercedesszel lepte meg.

A TMZ is beszámolt a különleges születésnapi ajándékról, amit nem sokan mondhatnak el magukról, hiszen ez a Mercedes nem egy olcsó darab, amiben valószínűleg megannyi extra kapott helyet, így egy elég menő autóval járkálhat ide-oda a lány.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.