Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Kiderült, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri mennyit veszekedtek két év alatt

Vannak, akik nem kedvelik a párost, de a többség igen, hiszen nagyon boldogok egymás mellett és megvan az összhang.

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros győztesei lehengerlő teljesítményt nyújtottak, és nemigazán volt kérdés, hogy ott lesznek a döntőben, amit végül elképesztő fölénnyel nyertek meg. Dér Heniék egyetlen egy szavazatot sem kaptak, senki nem akart hinni a szemeinek.

A nagy győzelem után kiderült, hogy Jenő eljegyezte Dórit, akivel már több mint két éve alkot egy párt. Ez egyszerre sok és kevés, hiszen az idő relatíve, a megélt tartalom a legfontosabb, nem pedig az idő. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Erről sokan megfeledkeznek, és a kapcsolatukat hajlamosak az időhöz kötni, ami nagy hiba. Messze fontosabbak a közös élmények, mert lehet, hogy egy pár már 10 éve együtt él , de egy másik 2 év alatt messze több élményt gyűjt.

Sok függ a párok hozzáállásától, és attól is, hogy mennyire van meg közöttük az összhang. Nos, úgy tűnik, hogy Dóriéknál minden rendben van, mert kiderült, hogy eddig csak pár alkalommal veszekedtek.

Egy újabb csodálatos terhesfotó Dér Heniről

„Két év alatt körülbelül négyszer, ha veszekedtünk… Isten tartson meg minket ilyennek.” – kívánta az Instagram oldalán Dóri, ahol ismét csinált egy igazi-hamis játékot, amin belül ezúttal is érdekes válaszokat adott.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.