Egy újabb csodálatos terhesfotó Dér Heniről

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy fotósorozat, amire nagyon büszke lehet az énekesnő, hiszen csodálatosan néz ki a képeken, és ennek később Bendegúz is örülni fog.

Gyakran foglalkozunk az idő múlásával, amit a legjobban a gyermekeinken tapasztalhatunk, hiszen olyan gyorsan felnőnek, hogy észre sem vesszük. Néha pedig azt érezzük, hogy az idő megállt, és az nem akar múlni.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Ez általában akkor van, amikor nagyon mélyre kerülünk és a helyzet kilátástalannak tűnik. Ha pedig boldogok vagyunk, minden sokkal gyorsabb, mintha háromszor gyorsabban telne az idő. Érdekes , megmagyarázhatatlan dolgok ezek…

Leginkább a gyerekeinkkel tudjuk mérni az idő múlását, mert egyik pillanatról a másikra arra eszmélünk fel, hogy már iskolába mennek, és ballagnak. Akinek van gyereke, az pontosan tudja, milyen is ez.

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Dér Heni egyelőre csak a szíve alatt hordhatja a gyermekét, de pikk-pakk eljön majd az az időszak, amikor a kis Bendegúz óvodás és iskolás lesz… Boldogan, büszkén fogja visszanézni ezeket a terhesfotókat az édesanyjáról.

„Egyre többet olvasok hangosan Bendegúznak… és egyre többször reagál rá..:)) mocorogni kezd különböző hangsúlyoknál… Ez tényleg működik, úgyhogy most végre van időm olyan könyvet is hangosan olvasni, ami anyát érdekli…” – írta a posztja mellé Heni az Instagramon.