Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

Egy újabb csodálatos terhesfotó Dér Heniről

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 10:50

Egy fotósorozat, amire nagyon büszke lehet az énekesnő, hiszen csodálatosan néz ki a képeken, és ennek később Bendegúz is örülni fog.

Gyakran foglalkozunk az idő múlásával, amit a legjobban a gyermekeinken tapasztalhatunk, hiszen olyan gyorsan felnőnek, hogy észre sem vesszük. Néha pedig azt érezzük, hogy az idő megállt, és az nem akar múlni.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Ez általában akkor van, amikor nagyon mélyre kerülünk és a helyzet kilátástalannak tűnik. Ha pedig boldogok vagyunk, minden sokkal gyorsabb, mintha háromszor gyorsabban telne az idő. Érdekes , megmagyarázhatatlan dolgok ezek…

Leginkább a gyerekeinkkel tudjuk mérni az idő múlását, mert egyik pillanatról a másikra arra eszmélünk fel, hogy már iskolába mennek, és ballagnak. Akinek van gyereke, az pontosan tudja, milyen is ez.

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Dér Heni egyelőre csak a szíve alatt hordhatja a gyermekét, de pikk-pakk eljön majd az az időszak, amikor a kis Bendegúz óvodás és iskolás lesz… Boldogan, büszkén fogja visszanézni ezeket a terhesfotókat az édesanyjáról.

„Egyre többet olvasok hangosan Bendegúznak… és egyre többször reagál rá..:)) mocorogni kezd különböző hangsúlyoknál… Ez tényleg működik, úgyhogy most végre van időm olyan könyvet is hangosan olvasni, ami anyát érdekli…” – írta a posztja mellé Heni az Instagramon.