Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Rita Ora aranyba borította csodálatos testét

A világhírű énekesnő egy nagyon vagány és szexi szettet öltött magára, ami azonnal nagy figyelmet kapott.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koronavírus ide vagy oda, az életnek mennie kell tovább, még ha nem is a megszokott kerékvágásban. Talán már soha nem lesz ugyanolyan a világunk, mint azelőtt, de az embernek van egy jó tulajdonsága.

Nagyon jól alkalmazkodunk a helyzetekhez, amik sokszor kényelmetlenek, vagy kilátástalanok. Egyszerűen így működünk, mivel az ember élni akar, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

A sztárok csillagai sem koptak meg ezekben a hónapokban, és valójában fontos szerepet vállalnak abban, hogy az emberek kicsit el tudjanak vonatkoztatni. Egyetlen egy poszt is fel tudja dobni a napunkat, vagy legalább pár percre megfeledkezünk a borzalmakról.

Sári Évi sejtelmesebb szexi képet nem is posztolhatott volna

Ez a közösségi média egyik jó oldala, és Rita Ora is szerepet játszik abban, hogy ne minden a vírus körül forogjon. Rendkívül jó csajos tartalmakat oszt meg, és közben arra motiválja a nőket, hogy mutassák meg magukat.

Nem kell ahhoz egy buli, hogy valaki csinos és szexi legyen. Minden apró lehetőségbe bele lehet kapaszkodni, hogy a nők igazán nőnek érezzék magukat. Ezzel az arany színben pompázó vagány szettel Rita nem kicsit tette magasra a lécet.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.