Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,05 Ft
Font
452,41 Ft
Bitcoin
63,470 $

Jennifer Lopez álomszerű külsővel jelent meg Dominikán

A világhírű énekesnő és színésznő Dominikán forgat egy filmet, amit már most nagy érdeklődés övez, hiszen egy remek alkotásról van szó.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utóbbi időben minden Jennifer Lopez állítólagos szakításáról szólt, de úgy tűnik, hogy ezek a hírek mégsem voltak igazak. A sztárduó továbbra is együtt van, és dolgoznak azon, hogy még boldogabbá váljanak.

Lopez nemcsak a zeneiparban tette le a névjegyét, hanem Hollywoodban is, mivel ideje korán kiderült, hogy a filmvászon is nagyon jól áll neki. Számos remek filmben szerepelt, és megmutatta, hogy ezen a területen szintén lehet vele számolni. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Valóban kiváló kvalitásai vannak, és ezt már számtalan alkalommal bizonyította. Nemcsak, hogy szenzációsan mutat a vásznon, hanem a színészi játéka is messze megüti a hollywoodi szintet, de csak ritkábban vállal el filmeket.

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

Jelenleg a „Shotgun Wedding” címre keresztelt filmet forgatják, amiben producerként is tevékenykedik. Egy romantikus film, amelyenek jeleneteit jelenleg a Dominikai Köztársaságban veszi fel a profi stáb.

Ennek a forgatásnak kulisszái mögül jelentkezett be Jennifer egy gyönyörű ruhában, aminek az alsó része piszkosnak tűnik, akárcsak a színésznő homloka, így lehetséges, hogy valami drámai jelenetről van szó.

Oktatási Hivatal: álhírt terjesztenek, nem volt hibás matekérettségi feladat

Egy jelentés szerint elírás történt az egyik feladatban, az Oktatási Hivatal cáfol.